tiistai 17. maaliskuuta 2015

Vihdoin ja viimein...MIITTIPOSTAUS!

Heippa kaikille! Nyt saan vihdoin bussissa rustattua kauan jo viipyneen miittipostauksen. Miitti meillä oli 21.2 Turun kynsiharrastajien kesken Turussa eräässä kerrostalossa sijaitsevassa kerhotilassa. Paikalla meitä oli paljon, hippasen yli parikymmentä. Meno oli oikein rentoa ja juttua riitti tuttujen ihmisten parissa ja aika lensi todella äkkiä! Tarjottavaa oli huikeat määrät niin suolaisia naposteltavia kuin makeita kakkuja ja leivonnaisia joita meille oltiin sponssattu myös, mutta herkullisimpia kuitenkin olivat kaikkien itse tekemät herkut. Paras osio tietenkin oli goodie bagien jako sekä arvonta jossa tällä kertaa voitin Models Ownin kaksipäisen duo kynsilakan. Todella paljon oltiin saatu arvontaan että bageihin tavaraa josta kiittäminen käy ahkerille sponssien kerääjille! Voi niitä ilon katseitä mitä kaikilla näki kun isot pussit paljastuivat pahvilaatikoista ja jokainen niitä pääsi penkomaan. Tavaraa olikin hurjasti leimauslaatoista lakkoihin ja vinyyleihin, aivan varmasti kaikki olivat huipputyytyväisoä! Ainakin mulla oli semmonen materialismionnellisuus että oksat pois! Suosikki tuotteeksi ehkä nousi Mo Youlta saatu leimauslaatta joita kaikilla oli hieman erilaisia ja Orlyltä saatu Butterflies niminen lakka. Tähänkään mennessä en ole vielä kaikkia kivuuksia ehtinyt kokeilla, mutta riittääpähän iloa pitkään :) Ainiin! Eipä unohdetä myöskään kirppistelyä! Sieltä tein muutaman ihanan löydön, kuten viime miitissäkin jossa mukana olin, niin löysin kauan himoitsemani O.P.I:n I Eat Mainly  Lobsterin halvalla, niin tällä kertaa löytyi samaisen merkin kauan haluttu You're Sutch A Budabest (menikö oikein?). Olin niin happy! Matkaan tarttui myös lila O.P.I:n Sheer Tints lakka sekä muutama Pueenin leimauslaatta ja hyrrällinen timskuja. Jottei homma menisi ihan löpinäkdi niin tässä hieman kuvia :)
Tässä vähän kuvia kirppistelystä, omasta saaliista sekä kaikkien tassuista

Oikein taiteellinen ryhmäselfie jossa meikäläisen pärstä tietysti etualalla, Katrin kanssa todettiin että nyt tarvittaisiin selfiekeppiä! :D

Tässä suurimmaksi osaksi goodie bagin saldo, ainoastaan ostettuja opit ja Pueenin laatat ja timskukiekko. Mulle osui todella mieleinen laatta Mo Youlta!

Siinäpä taidi olla päällimmäisenä päässä olleet asiat aivan huipusta miitistä, toivottavasti taas kesällä päästään järkkäämään vastaavanlaista juttua! Kiitos kaikille osallistuneille, mulla ainakin oli todella mulavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti