maanantai 20. toukokuuta 2013

Confettis

Noniin nyt se on sitten munkin lakkakorissa, nimittäin L'orealin Confettis. Ensin kun lakka tuli markkinoille ekaa kertaa, en tiennyt tykkäsinkö vaiko vihasinko. Ehkäpä tämä olisi se lakka mitä voi samalla rakastaa ja vihata? Ehkä käännyn enemmän ekan puoleen, sillä viimeviikolla tuli semmoinen "pakko saada" -tunne siitä lakasta. No käppäilin sitten Salon Sokokseen josta etsin sitä, tuloksetta. Menin vielä toiveikkaana Anttilaan, jossa ei sielläkään mitään. Oltiin jo poikaystävän kanssa kävelemässä parkkihalliin (johon siis mennään Sokkarin vierestä) kun huomasin että Sokkarilla oli kaikki -15% S-etukortilla ja päätin vielä käydä vilkaisemassa olisiko siellä ollut muutamaa muuta himotuslistalla olleita lakkoja, mutta sitten silmiini isko Confettis! Se ei ollutkaan L'orealin hyllyssä vaan esillä uutuuksien kanssa ja olin niin iloinen! Vielä alessa! Ja mikä parasta, saan vielä toiset -15% henkilökuntaetua eli yhteensä -30%, onnenpäivä!
Lähdinkin sitten heti testailemaan uutta löytöäni kotiin!

Käyttämäni jutut:

Kicks Base Coat

China Glaze - Pink Plumeria

L'oreal - Confettis

Konad Top Coat (halusin vielä hieman kiiltoa lisää, vaikka päällyslakkahan confettis on itsessään)





Ärsyttävää, heti kun sisällä ottaa kuvan niin lakan väri vääristyy aivan persikan väriseksi, kun taas päivänvalossa ja pullossa on enemmän vaaleanpunaisen persikkainen....
Näiden kuvien jälkeen lisäsin vielä päälle uutta Sally Hansenin Diamond Flash päällyslakkaa, en malttanut odottaa uusiin kynsiin asti, ja tykkään muuten kovasti! :)

2 kommenttia:

  1. joo, olin itekkin vähän hämmästynyt, kun mulla ei ikinä käy oikeen missään tuuri :D

    VastaaPoista