perjantai 2. syyskuuta 2011

Kukkia ja korsetteja



Noniin, nyt kun sain aikaiseksi tulla omalle koneelleni niin sain hieman kynsimateriaaliakin kehiin. Tässä iiikivanha manikyyri, ehkäpä viime kesältä. Kuten kuvassa näkyy kynteni ovat tosiaankin lyhyet, siksi kuviokin näyttää niin tökerölle. Pohjalakkana käytin H&m:n Fashionista (muistaakseni) lakkaa sekä kukat on maalattu koristelulakalla ja lopuksi lisätty glitterlakkaa satunnaisesti kulmiin. Vuosisitten tykkäsin näistä, mutta nyt näin vuoden taitavampana kukat ovat mielestäni aika "rumat" sillä käsinmaalausta on tullut harjoiteltua lisää :)






Toisena esittelen myös ehkäpä vuodentakaisen arkistojen löydön. Tämän manikyyrin bongasin googlettamalla etsiessäni ideoita. Tästäkin mallista olen tehnyt monia eri värivariaatioita mutta olen tullut siihe tulokseen että vanha kunnon valkomusta on paras. Nämä katseenvagitsijat on tehty näinkin helposti:
  1. Lakkaa pohjalle haluamaasi lakkaa
  2. Kun pohjalakka on kuivunut, ota koristelulakka (musta) ja piirrä sillä     kynnen molempiin reunoihin mustat osiot niin että keskelle jää melko paljon valkoista (katso kuvaa)
  3. Kun musta on kuivunut, ota dottingtool esiin ja tee sillä valkoiset pallot "napeiksi" mustiin kohtiin, voit tehdä niitä niin paljon kuin kyntesi pituus antaa periksi
  4. Lopuksi vedä viivat korsetin naruiksi, tätä on vaikea selittää miten, mutta klikkaa kuvaa suuremmaksi ja katso mallia
  5. Sitten vain topcoatia päälle ja valmista on :)


Näihin olen siis käyttänyt vain Wild and Crazyn valkoista, mustaa koristelulakkaa ja topcoatia







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti