torstai 1. syyskuuta 2011

Löytöretken tulosta, minusta upeaa sellaista!

Heippa! En edelleenkän ole saanut aikaiseksi postata uusia kynsiä, selitykseksi voin antaa vain oman laiskuunteni :D Olen vain pari päivää selaillut muiden kynsiblogeja ja käynyt osallistumassa kilpailuihin. Törmäsin tälläiseen sivustoon jossain blogissa, ja ilokseni huomasin että sieltähän saa tilattua kuulema nopeasti ja halvalla hienoja kynsijuttuja, joten innostuin heti selailemaan. Myöhemmin löysin samaiselta sivustolta kuvauskilpailun, johon oli tietenkin osallistuttava aivan upeiden palkintojen innoittamana. Sivusto löytyy myös Facebookista. Tässä siis linkki Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion sivuille.
http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Categories
Pitää nyt katsella joko varallisuudet antaisivan hieman periksi ja saisi jotakin ihanuuksia tilailtua. Suosikkeihini kuuluvat tälä hetkellä minulle vielä vieraiksi jääneet 3D tuotteet joita saakin kaikissa kukissa, ruseteissa, perhosissa ja sydämissä yms. Toinen "must have" löytö onkin helmenpuolikkaat, joita on monissa eri värieissä ja eri kokoisina ja mikä parasta, EDULLISESTI! :) suosittelen tätä siis kaikille, ja menkää ihmeessä osallistumaan kilpailuun, ja katsastakaapa upeat palkinnot! Ensi kerralla voinkin jo luvata kynsipostausta. Hyvät viikonloput kaikille, nuhaisin terveisin Fanni :)


Ps. Voisiko joku ystävällinen bloggaajakonkari neuvoa miten tuon linkin saa muutettua esim. kynsikilpailun löydät "täältä" muotoon niinkuin useimmissa blogeissa on. Tietämätön kun olen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti