perjantai 21. lokakuuta 2011

Houston We Have A Purple

 Moi vaan kaikille taas! Tänään postaus käsitteleekin pääasiassa mitäs muutakaan kuin tänään järjestettyjä Kauneusmessuja Helsingin messukeskuksessa. Päätimme ottaa M:n ja J:n kanssa ottaa mun Minin alle ja lähteä siis kohti Helsinkiä jo puoli 9 aamulla että olisimme tarjousten ja näytteden äärellä ensimmäisten joukossa ;) Saavuttuamme perille ainakin minä olin aivan haltioissani nähdessäni kaikki ONS, O.P.I, Oriflame, yms. kojut! Sitä kynsilakkojen, glittereiden ja muun kynsikrääsän määrää, meinasin aivan ylikuormittua kun ei sitä sitten tiennyt että mihinkäs pään tunkisi ensimmäisenä. No kuitenkin ekana matkaan lähti aluslakka hintaan 3,95e (alla kuvassa vihreä purnukka). Kaikkea sitten sattuikin mukaan mm. O.P.In lakka Houston We Have A Purple (raaaakastuin tuohon nimeen) hintaan 5e, muutamia pötköjä fimoja, parisen muuta kynsilakkaa, kynsinauhaöljyä, ONS viila, muita viiloja, lakkakiekko ja ties mitä...Mainittamisen arvoista on myös se, että käväisin käsien parafiinihoidossa, IHANAA suosittelen! plus että otimpa vielä yhdeksännen korvikseni, lisää laittelen varmasti.
 Yllä kuvaa vielä koko näytteiden ja ostosten määrästä, tuosta kasasta ei kuitenkaan arvaisi miten paljon rahaa sainkaan kulumaan...
 Tässä lähempää kuvaa O.P.Ista, minusta kivan sävyinen, luumun värinen lakka, alempaa löydätte sen jo ihan kynsillä, eihän sitä voinut kynsilakkakorissa kauempaa pidätellä :)
 Noh, sittempä tämä messujen kallein ostos. Nimittäin eksyimme J:n kanssa bareMineralsin kojulle jossa meille laitettiin sitten meikki, ja niinhän siinä sitten kävi että ihastuimme ja ostimme molemmat tuollaiset 8 osaiset paketit messuhintaan 79e ei sinäänsä paha hyvistä meikeistä mitkä säilyvät kuulema loppuikäsi! Mukana myös 3 sivellintä. Omistaako joku muu bareMineralsin meikkejä? 
 Kynsinauhaöly jossa nättejä simpukoita pohjalla!

Tässä vielä O.P.I ihan kynsillä astikka. Kuvassa ei todellista luumusävyä saakunnolla irti, mutta näettepähän jotakin. Mielestäni lakka kaipasi jotakin seurakseen ja leimailin sitten Konad laatasta m57 kukkia, jotka mielestäni yksikseenkin riittivät, ja saivat kivan kesäisen fiiliksen kynsille näin viileän syksynkin keskelle :) Kivat viikonloput kaikille! Ps. Käväisikö joku muu kauneusmessuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti