keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Thaikku terkkuja!

Sawasdee lukijaiset!
Kotiuduin eilen thaikuista siinä 7 maissa illalla, ja väsytti ihan hirmusesti kun herättiin matkapäivän aamuna jo 4:15 ja sen jälkeen kun en nukkunut kuin koneessa ehkä tunnin... Päätin että ihan vaan kuvien paljouden vuoksi teen tämän matkapostauksen muutamassa osassa. Tässä ekassa postauksessa ajattelin laittaa lähinnä kuvia joita otin paikallisista kynsiliikkeistä, sekä markkinoilta joilla tehtiin pienissä "teltoissa" kynsiä, niin geelejä, akryylejä kuin ihan vaan lakkauksiakin. Markkinoilta ja toreilta sekä kaupoista löysin O.P.I, Nfu Oh ja China Glaze feikkejä. Niistä ostoksista ja paljon muistakin lisää vielä toisessa postauksessa, mutta nyt kuvien pariin!

Markkinoilla kynsiä kuivattiin tuulettimella :D


Mallikirjoista sai valita mieleisensä kuosin



Erään tytön valmiit kynnet joista sain ottaa kuvan. Kuva jotenkin vääristää ja näyttää siltä että kärjet olisi kuluneet :o

Malleja ostoskeskuksen kynsiliikkeissä








Lopuksi vielä pistän vähän paikallisia kynsien hintoja bahteina. Eli n. 40 bahtia on 1€. Hinnat ovat siis kynsiliikkeisiin, ei torien ja markkinoiden hintoja, jotka ovat varmaan markkinoilla halvemmat.

Kynsien lakkaus 500 B. Eli noin 13€? (huono laskupää, koska itse käytän vanhan kurssin mukaan tekniikkaa joilla 50B on 1€, kaikki on siis noin arvioita)

Pedikyyri + manikyyri 150B

Käsien ja jalkojen parafiinihoito 500B

Akryylit 1800-2000B

Tässä kynsisalongissa joista hintalapun sain, oli siis ilmeisesti ihan valtuutettu O.P.I:n sekä Shellacin myyjä.

Siinä kaikki tältäerää, ensikerralla voisi esitellä joko ostoksia tai siellä tekemiäni muutamia kynsiä :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti