tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vapaapäivän antia

Ensimmäisenä note to myself...sulje aina se lakkapullon korkki ENNEN KUIN meet sitä kääntelemään. Nimimerkillä; uudet Jolly Jewelsit käsille, jotka sitten hädässä menin laittamaan tyhmänä vesihanan alle! Vihoviimestä touhua, koska nyt on kädet glitterissä, jee! 
Noniin enivei, tänään tehtiin äidille kynsihuolto sekä käytiin kaupungilla Seppälässä katsomassa jokos meidän Seppälään ois tullut Jollyjä, ja siellähän niitä oli. Otin mukaani niistä kaksi, olivan niiin herttaisen näköisiä! Tänään on ollut aikas kynsipainotteinen päivä, kun on huollettu kynsiä, kuvailtu thaikkuostoksia tänne teille ja muutakin sensellaista. Olen myös jo leiponut perhospipareita, pessyt kissat ja kohta olis tarkoitus lähteä työkaverille harjoittelemaan kasvomaalausta perjantain Prisman avajaisia varten. Mutta nyt kuviin!


Pahoittelut huonosta kuvasta, en vaan millään meinannut saada hyvää kuvaa, ja tämä oli niistä "huonoista" paras
Jollyt vähän lähemmin, vasemmalla se mikä meni siis käsille
                                     


Thaimaan ostoksia ovat siis kaikki tästä alaspäin. En kirjoittele nimiä enkä sävyjä, koska useimmissa pulloissa ei lue mitään, ja jos lukeekin niin sen melkein kuvasta jo näkee :)


Nail Art lakat


Kaikkein vasemmanpuoleisin on muodoltaan Hello Kityn pää, vaikka en sitä kovin hyvin kuvaan saanutkaan lakan värin takia

Lopuksi vielä naamakuvaa aamulta :D


Siinä kaikki tältä kertaa, nyt saattaa tula kynsien suhteen hiljainen viikko, sillä mulle on nyt laitettu niin monta iltavuoroa että päivät kuluu odotellessa että vuoro alkaa ja sitten jo pitääkin mennä nukkumaan, mutta nyt lähden harjoittelemaan kasvomaalausta, voin niistä postata kuvia ensikerralla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti