tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kokeilemattomien juttujen testailua

Ja taas vapaapäivän kuluksi aloin värkätä kynsiä, vaikka nämäkin pitää jo huomenna ottaa pois, mutta ajattelin että ompahan tännekkin jotain postattavaa. Halusin kokeilla vielä ns. käyttämättömäksi jäänyttä Seppälän Nails, Neon kokoelmasta hankkimaani pinkkiä (näissä Seppälän lakoissa ei valitettavasti ole sävynumeroa/nimeä). Mietin että nyt pitää saada joku keväinen lakkaus kun alkaa pikkuhiljaa olemaan jo oikeasti lämpöistä ulkona ja lumetkin sulaa! Joten aloin selailemaan Konad laattoja läpi ja halusin kokella uusinta laattaani m41. 
Lakkailin base coatin pohjalle ja sen jälkeen avasin pinkin lakkapullon. Seppälän omissa lakoissa on todella leveä suti, vielä leveämpi kuin esim. IsaDoralla. Jotenkin mulla tuli siihen sutiin viharakkaussuhde, koska pieniä kohtai ei voi maalata, ja taas hyvä puoli on se, että koko kynnen saa melkein lakatuksi yhdellä vedolla...en sitten tiedä mitä mieltä tuosta olisi. Jokatapauksessa lakan kuivuttua leimailin kukkakuviota kärkiin ihan Konadin tavallisella valkoisella leimauslakalla, koristelin hopealla nail art lakalla ja liimasin lopuksi vielä joka kynteen suuret strassit. Top coatina käytin Konadin omaa topperia.   


Käytettyjä lakkoja


Muokkausinnostus :D

Tämmöiset kynnet tänään. Kohtapiakkoin pitäisi lähteä kattelemaan Skanssiin josko Skanssiaisista löytyisi jotain kivaa, ainakin poikaystävä lupasi ostaa synttärilahjani sieltä :) Hauskaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti