keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

PikaRusettiPinkitFrankenStrassiKynnet

Moikka! Tämänpäiväisissä kynsissä käytin pohjavärinä omaa tekemääni frankenia, josta ei kumminkaan tullut ihan semmoista sävyä mitä olisin halunnut, mutta tykkään tästä kumminkin, onhan se uniikki ja oma tekemäni. Pikapikaa samalla kun äidin kanssa katsottiin Kaappaus Keittiössä ohjelmaa leimailin näihin tummalla pinkillä rusetteja (laattaa en muista, se on joku kopiolaatta muistaakseni...). Leimailtuani mietin että olisikohan näihin pitänyt tehdä jonkinmoinen pohja, esim. liukuväri ennen leimailua kun en millään keksinyt mitä laittaisin näihin kun leimat oli jo lätkäisty. No päädyin turvallisiin strasseihin, joita käytin pinkkejä ja vaaleanpunaisia. Näillä mennään tämä vapaapäivä, jolla tarkoitus olisi käydä Ikeassa, Myllyssä ja Bauhausissa. Toivottavasti Myllystä tarttuisi vaikka Ginasta jotakin ihania kesäsävyisiä lakkoja mukaan. 

Näihin pikapikakynsiin käytin:

Oma frankenini

H&M Festival Fuchsia (leimat)

Pinkit ja vaaleanpunaiset strassit

Kicks Base Coat

Sally Hansen Diamond Flash (joka ihan pikkuisen levitti leimausta...)



Pahoittelut huonoista kuvista, ulos en päässyt kuvaamaan kun oli niin kamalan synkkää ja harmaata, sisällä taas valo on mitä on...Mutta nyt mä lähden syömään uusia perunoita ja mansikoita ja iltapäivällä sitten nokka kohti Raisiota ja shoppailua sekä uuteen kotiin että kynsiin liittyviä juttuja! :)

PS. Oonko jo hehkuttanut lauantaista Turun lähialueen kynsiharrastajien miittiä? Jos en niin tuossa pikkuinen hehkutus, jänskään jo kovasti! ;)

2 kommenttia:

  1. söötit :)
    toivottavasti sää suosii lauantaina ettei joudu vaihtamaan paikkaa, kun suunnilleen tiedän missä tuo miittipaikka sijaitsee.. jos johonki muualle joutuu ajamaan ni saattaa mennä sormi suuhun :D
    Oon kans ihan jjeejee jännää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Jep! Mä oon niiiin kovasti odottanut tota miittiä, ja kattellut muiden miittikuvia ja kaikkea kuinka hauskaa on ollut, voi että ootan jo kovin! Toivotaan nyt vaan kovasti että ei sataisi :)

      Poista