perjantai 8. helmikuuta 2013

Winter Wonderland

Perjantaita lukijaiset! Ihan ekana nyt on pakko kiittää kahta uutta lukijaani, olin niiiin onnellinen huomatessani saaneeni jo kuusi lukijaa, joka on jo mulle paljon, että joku ees jaksaa seurailla, kiitos siitä! :) Kuitenkin nyt ihan aiheeseen elikkäs uusiin kynsiin. Nyt oli sitten aika kokeilla Diorin Saint Tropezia, joista värkkäilin kynnet tämän erittäinkin tuiskuisen talvipäivän kunniaksi talviaiheiset. Otin käyttöön taas kopio Konadin m12 laatan ja leimailin siitä lumihiutaleita, päälle lakkailin vielä Thaimaasta tuodulla lakalla vähän shimmeriä päälle, ja loppuihin kynsiin hopeaa glitteriä kärkiin. En kyllä oikeen tunne itteäni näissä kotoisaksi, mutta saa luvan mennä nää kaksi vapaapäivää. 
Tänään myös kotiutui kolme postipakettia, kaksi tuli postilaatikkoon kun tulin töistä kotiin, sieltä löytyi FB-kynsikoristekirppikseltä ostettu CG:n Electrify, toisesta paketstista taas niin söppänä tabletin kotelo, värinä tietty vaaleanpunainen. Illalla sain vielä viestin että Ihanaiset-paketti oli tullut ja lähdin sitä noutamaan josta tuli ihanat Pikky Myy juttuni. Olen siis erittäin fanaattinen Pikku Myy fani, monet mua myös siksi nimittää.



Ensiksi vähän uusia juttuja, tässä siis Seppälästä eurolla MIYOn lakka, uusi China Glaze, ja Dior



Ylisöpöt Myyjutut!




Itse kynnet





Käytetyt jutut joista huono kuva, ja muutenkin kuvat meni hassuun järjestykseen enkä ehtinyt vaihtaan kun nyt on vähän kiire jo suihkuun, lähdetään kaverin kanssa vähän Tivoliin viihteelle! Viikonloppuja kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti