sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kuvapostausta!

Nyt tulin päivittelemään tässä BB:n seuraamisen lomassa vähäsen kynsikuvia. Äsken juuri poistin rakennekynnet, kun huomenna taas koittaa arki ja työt, ja on niin hassu olo ilman niitä! Jotenkin kuitenki vapauttavaa, kun ainakin saa raapia kunnolla, mitä raksuilla ei oikein voi tehdä, aah! 
Pakko muuten kommentoida tähän väliin tätä BB:tä nimittäin tuo Joni! En tiiä itkeäkö vaiko nauraa...apua. Jollain tapaa ehkä ihan mun uus suosikki :D
Noniin jos sitten siihen asiaan!


Tiialle tehdyt vinoranskikset raidoilla ja diamond glittereillä


Minna toivoi tämmöisiä erittäin hilittyjä kynsiä häihin, jotka lakkailtiin tekokynsien päälle jotka hän halusi laittaa, koska omat kynnet olivat niin lyhyet eikä rakennekynsiä kuitenkaan viitsitty laittaa töiden takia.


Viimeisenä vielä itselle raksujen päälle osittain lakattu ja osittain geelilakan päälle koristellut perhoskynnet, näistä todella tykkäsin! Nämä olivat mulla myös kesälomamatkalla Norjassa matkakynsinä, eikä tullut kyllästymistä!
Näissä käytin siis perhosdecaleja, diamondglittereitä sekä myös uutta suosikkitekniikkaani nimittäin nail art teipillä värkättyjä raitoja!

Siinä tän illan kuvapläjäys, nyt jatkan ehdottomasti BB:n katselua, koska tuo Joni on niin viihdyttävä että mä en kestä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti