maanantai 25. elokuuta 2014

Muumikynnet vuosimallia 2014

Tänään ajattelin teille postata kuvat tän vuotisista muumikynsistä. Viimevuonnakin tein muumi aiheiset kynnet, mutta ne olviat luonnonkynsiin, nämä sensijaan maalasin käsin raksuihini. Tein tänä kesänä itselleni kahdet geelit sillä kesälomani oli jaettu kahteen osaan niin sain värkkäillä kahteen kertaan kynnet. Muuten en varmaan raksuja pitäisikään jos omat kynteni eivät olisi näin lyhyet ja ruman malliset. Minkäs teet. Nyt siis jos ei pidä muumeista  niin ei kannata lukea pidemmäle, sillä lopputeksti sisältää tän muumifriikin analyysejä ja selityksiä :)




Älkää välittäkö aivan karmeista kasvuista, tuntuu että meikäläisen kynnet kasvaan ihan hirmukovaa vauhtia! Tuo kaksi vikkoa mitä ekana oli kesälomaa niin oli ihan maksimi noiden kanssa.
Elikkäs tänä vuonna halusin vähän erilaisen muumi skittletten kuin viimevuonna ja päätin tehä ns. kokovartalokuvat kun viimeksi maalasin vain kasvoja. Peukussa on kuva Muumipeikosta ja Niiskuneidistä suuressa lumpeenkukassa jaksosta jossa he pakenevat sillä suurta käärmettä jaksoissa Viidakon kätköissä ja Muumipeikko pelastaa tiikerit. Etusormessa kuva Näkymättömästä lapsesta eli Ninnistä. Keskisormessa maalattuna Muumipapan muistelmista tuttu Kummitus kutomassa sukkaa. Nimettömässä näistä oma suosikkini Mymmeli eli Myyn sisko. Viimeisenä pikkurillissä Muumipeikko.
Tämmöiset Muumifriikin kynnet tällä kertaa, aikas väkerrys oli kun samaiset kuvat maalasin vielä vasemmallakin kädellä, mutta olhan tuommoiset pikku taideteoset kivat kynsillä, varsinkin kun muumeista tykkää kovasti :)

2 kommenttia:

  1. Tarkkaa taiteilua! Tykkään varsinkin tuosta Näkymätön Ninni -kynnestä, joka yhtäkkiä muistutti senkin hahmon mukanaolosta ja muutkin kynnet on onnistuneita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) tarkkaakin tarkempaa se tosiaan oli :D

      Poista