perjantai 3. toukokuuta 2013

Not So Good Day...

Niinkun otsikko kertoo, tää päivä on mennyt aivan täysin päin seiniä, niin kynsien, töiden kuin kaiken muunkin osalta. Päivä alkoi jo huonosti kun heräsin 06:15 aamuvuoroon ja oon aamusin myös hyvin pahalla päällä kun en pidä aamuheräämisestä sitten yhtään, joten alku ei ollut hyvä. Töissä sentään sain kehuja hyvästä asiakaspalvelusta, joka sentään vähän piristi, mutta sitten tulikin jotain josta olen vieläkin erittäin vihainen...asiasta ei sen enempää.
No jospa sitten kynsien puoleen. Elikkäs huomenna meillä on lasten lauantai töissä ja minä vastaan kasvomaalauksesta ja onginnasta Ronjan kanssa joten sain lakata kynnet kun en ole hamppareita vääntämässä. Lasten lauantai voisi kuullostaa siltä että olisin lakannut värikkäät ja iloiset kynnet, mutta tässä mielentilassa en niin tehnyt, vaan päädyin aika hempeään ja tylsäänkin vaihtoehtoon; vaaleanvaaleanvaaaalean punaista ja tarroja. Kynsissäkään ei onnistunut oikein mikää, tarrat lähtivät vähän kupruilemaan, mutta sain ne kuitenkin pysymään, sillä hermot eivät olisi kestäneet toista lakkauskertaa, joten saa kelvata. 

Näissä käytin:

Kicks Base Coat

China Glaze - Hopeful

MNY - Top Coat

Kukkatarroja

Ja tämmöisessä kiukussa myös kuvaaminen epäonnistui täysin, joten pahoittelut siitä



Tässä näkyy miten esim. peukusta tarrat lähtee kupruamaan

Tästä postauksesta tulikin sitten aikas angstinen jos niin vois sanoa, mutta menkööt, kaikilla on huonoja päiviä! Toivottavasti tänään ei mene enää muu pieleen, vaikka melkein varmasti voisi sanoa että Suomi häviää niin tänään Saksalle matsin, mutta pakko se on silti katsoa :) Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti