tiistai 21. toukokuuta 2013

Pink and yellow pink and yellow!

Äsken käväisin väsäämässä itselleni kuuman päivän kunniaksi oikein kesäisenväriset kynnet. Otsikkokin jo kertoo mitä värejä käytin. Pinkin päälle lakkailin kirppikseltä ostamaani uuta Yes Loven ihanaa pinkkiä shimmerilakkaa, joka ei yksistään peitä, vaan vaatii alleen jonkun peittävämmän lakan. Omistan myös samanlaisen lilan shimmerilakan, jota kokeilin jo eilen, mutta kuvat olivat niin huonoja ku kamerasta loppui akku enkä ehtinyt kunnolla zoomailemaan niin saako nähdä julkaisenko ollenkaan...
Ensin pohjalakan levitettyäni ajattelin että haluan tehdä oikein Barbie kynnet kun väri oli just eikä melkein, mutta sitten silmiini osui CG:n Lemon Fizz ja ajattelin että se olisi täydellinen pari tälle pinkille! No tuumasta toimeen ja lakkasuti heilumaan. Seuraavaksi olikin sitten mietittävä koristeluja, ja ajattelin että käytämpä piiiitkästä aikaa koristeluteippiä (en ole käyttänyt sitä varmaankaan eli vuoteen kun viimekerrasta jäi tuosta tuotteesta vähän paha maku suuhun...) jolla tällä kertaa onnistuinkin aika hyvin. 

Näissä käyttämäni jutut:

China Glaze - Lemon Fizz

Yes Love - C12

Seppälä Nails - Pinkki

Hopea koristeluteippi

Kicks base Coat

Sally Hansen - Diamond Flash Top Coat




Ei nämäkään kuvat mitään huippulaatua ole, mutta kyllä näistä selvää saa :D
Niin kivasti en saanut Diamond Flashin tekemää kiiltos ja geelimäistä pintaa esiin kuin olisin tahtonut...ensi kerralla sitten :)

2 kommenttia:

  1. Kesäisen pirteä lakkaus, tulee mieleen vähän jotkin jätskikioskin makuvalikoimat noista väreistä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) jep! keltainen on ihan ku mango-meloni :)

    VastaaPoista