keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Sormustelua

Tänään esittelen teille tekemiäni kynsilakkasormuksia, jotka ovat hieman erilaisia mitä yleensä näkee, sillä "normaalistihan" kynsilakkasormukset tehdään littanalle lasikivelle, mutta kun niitä en löytänyt, ostin puisia Design Hillistä jossa oltiin myös kahvittelemassa työkavereiden kanssa. Shoppailtiin sieltä myös kaikkea muuta ihanaa sisustusjuttua ja askartelujuttuja, joista mm. tein veljentytölleni rippikortin. 
Eilinen menikin jälleen hammasleikkauksesta toipuessa, ja tänään poskeni on jälleen turvonnut ainakin tennispallon kokoiseksi, joten näky on aikas huvittava 8) Enää jäljellä yksi yläviisuri, kaikki muut on nyt poistettu, olen itsestäni niin ylpeä, sillä olen piikkikammoinen ja viimeksikin laitettiin 5 puudutuspiikkiä, mutta onnksi ihana hoitaja toi minulle pupun jota sain puristaa toimenpiteen ajan :)
Nyt kumminkin niihin sormuksiin! Elikkäs lakkailin mieluisia värejä puisille pohjille, ja koristelin ne. Lopuksi laitoin päälle geeliä antamaan "lasisemman" pinnan. Tämmöisiä niistä tuli:


Kävin myös pihalla kuvailemassa ihania omenapuunkukkia ja ruusuja





Omenankukista saatiin myös äidin kanssa idea seuraaviin raksuihi, joista ei kuitenkaan tullut ihan semmoisia kuin ajattelin. Ne postailen huomenna varmastikin, kun taas aurinko paistaa ja päästään ulos kuvaamaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti